Vi på New Horizon ønsker at du skal oppleve fysisk, mentalt og sosialt velvære.  Vi ønsker å hjelpe deg på veien mot balanse i livet, på veien mot å gjøre klokere valg. Kanskje kan vi lære deg å puste bedre, sove bedre, og bli bedre.

Ønsker du å bli deg selv bedre?

VELKOMMEN TIL NEW HORIZON

Vi ønsker…

… at du skal oppleve fysisk, mentalt og sosialt velvære gjennom yoga, mat, vin, naturopplevelser, og sosialt samvær med andre mennesker.

…å hjelpe deg på veien mot balanse i livet, på veien mot å gjøre klokere valg. Kanskje kan vi lære deg å puste bedre, sove bedre, og bli bedre.

… at du gjennom yoga skal finne balanse og styrke. Ikke bare fysisk, men også mentalt. Et opphold hos oss handler mye om det – Å FINNE BALANSEN.

….å gi deg styrke til å mestre utfordringer i livet. I travle hverdager. I deg selv.

Møt New Horizon familien

Eva Christensen
Eva Christensen
Eva har arbeidet med trening og mennesker i 30 år. Hun er gruppetreningsinstruktør, sykkelinstruktør, pilatesinstruktør, yogalærer og utdannet personlig trener med spesialkompetanse innenfor rehabiliteringstrening og funksjonell trening. Hun har undervist yoga i 15 år, og utdanner også nye yogalærere i samarbeid med Global Yoga.

Med humor, trygghet og en stor dose nærhet og tilstedeværelse underviser Eva fra hjertet.

Hennes største drivkraft er å se og forstå alle deltakere og gjester i hennes andre hjem – New Horizon.

Yoga på New Horizon er for alle, uavhengig om du er erfaren yogi eller nybegynner.

Yoga er hennes store lidenskap og kjærlighet, og hun både lever og praktiserer yoga.

Hun er en ekte livsnyter, elsker gode måltider og samtaler rundt bordet, mennesker og vennskap. Hos Eva sitter latteren løst, og hennes varme, engasjement og omsorg for sine gjester gjør et opphold på New Horizon til et minne for livet.

Eva formidler yoga og bevegelsesglede med inderlighet, varme og ydmykhet. Med mange års erfaring som yogi skaper hun magi med sitt nærvær og sin trygghet på yogamatten.

Yoga lar deg få bli kjent med kroppen din på nytt. Du får oppdage hva den bærer på, oppdage nytt potensiale og kanskje finne begrensninger du kan arbeide videre med.

3'Surfers
3'Surfers
3 surfers er 3 gode venner som alle deler kjærligheten og lidenskapen for surf, og som har gjort sin hobby og interesse til sitt levebrød.

Alle kjenner Ericeira, strendene og området som sin egen bukselomme, her har de vokst opp og tilbrakt timer i vannet hver dag fra de var barn. Det er på strendene, med brett og i nær kontakt med havet og bølgene disse 3 lever ut sin lidenskap, sin glede og sin kjærlighet til sporten og menneskene de møter.

3Surfers gjør surfing til en uforglemmelige opplevelse, et nært forhold mellom instruktør og elev og i nær kontakt med naturen og havet.

Magiske øyeblikk, glede og mestring.

Nuno
NunoFamiliens kokk og kjøkkensjef
Nuno har arbeidet på kjøkkenet i over 10 år, og er en ekte livsnyter og matelsker. Han vet hvor han finner de beste råvarene, tilbereder alle måltid med lidenskap og kjærlighet, og skaper helt unike matopplevelser både for øyet, sjelen og magen. Han lar deg få bli kjent med portugisisk mattradisjon, og deler raust både oppskrifter, inspirasjon og matglede.
Han har alltid en god historie, et smil og en klem på lur, og bidrar til å skape minnerike stunder og en herlig ramme rundt våre felles måltid.

Glede

Velvære

Lykke

A journey of life, yoga and inspiration. From the heart to the heart.